dimecres, 27 de juny del 2007

PUNTMB: SI ALGÚ TÉ OUS DE LLEGIR-SE-LA SENCERA LI PAGO UN SOPAR.


Divendres passat, un amable empleat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), em va encolomar aquests quinze paperots grapats que responen al nom de PUNTMB, un infumable pamflet que ens volen colar com a “revista d'informació i servei” i que no és més que puta propaganda al servei dels alcaldes de l'àrea metropolitana.

PUNTMB és la publicació més inútil i avorrida que he llegit mai. Us ben juro que m'he distret mil vegades més llegint les etiquetes del desodorant i el xampú mentre cagava. No és estrany que no veiés ningú llegint-la. Anava directe a la paperera o al terra.

El contingut d'aquest cagarro amb aparença de revista és lamentable: Nou pàgines estan dedicades a exaltar l'excel•lentíssim servei que ens proporciona TMB, destacar-ne les constants millores i lloar els responsables de tant magna obra. Cinc pàgines més descriuen la magnífica actuació de l'Ajuntament en l'organització d'actes com el festival Grec i la gestió del Parc d'atraccions del Tibidabo. L'última pàgina és de passatemps: Sopa de lletres, sudoku i les vuit diferències entre dues fotos d’un autobús. Penós.

Estaria bé saber exactament quanta pasta estant dilapidant en la perpetració d'aquest fulletó, però fent quatre números t'esgarrifes:

• Per fer una publicació quadrimestral de 15 pàgines, hi participa un equip de 19 persones entre comitè editorial i redactors. En proporció, per fer un diari com l'Avui (64 pàgines diàries, és a dir 7.680 pàgines en quatre mesos), farien falta 9.728 persones. És a dir, que hi ha 19 paios en nòmina tocant-se els ous durant tres mesos i vint-i-nou dies, més o menys.

• Segons diu la pròpia publicació, se’n distribueixen 260.000 exemplars. No en tinc ni puta idea de quant val imprimir 3.900.000 pàgines a tot color, però barat no deu ser. Si li sumem el cost dels sous dels repartidors, la broma ens surt per un colló i mig.

Finalment, destacar que el desagradable i raspós tacte de paper reciclat el fan inhàbil per eixugar-s’hi el cul, que és l’única utilitat que faria honor al seu contingut.

TMB: Seguirem informant.



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Joder, a sobre ja només la portada amb lo del grec ja fa cagar, molt kumba-PSCICV.

Són uns fills de puta els de TMB. Ara diuen que volen fer un desplegament especial per el Grec, sí. Però quan van fer el Primavera Sound, del Forum sortíem més de 30 mil persones i només van posar UN bus que anava del Forum a plaça Catalunya trigant 45 minuts.

Després que tinguin els collons de dir-te: "agafa el transport públic!".

Ta puta mare. Comenceu a fer vacances la última setmana de juny, avui he hagut d'esperar vint-i-cinc minuts per que passes un puto 42 o 141.

Vier ha dit...

Quanta veritat, nano!

Jo nmo l'agafo mai, i el dia que el reparteixen el terra en va ple, o sigui que segurament també podem afegir-hi un cert cost extra en tasques de enteja.

Que necessitin 19 persones és una puta vergonya.

mrpage ha dit...

El més penós de tot no és els diners que val si no que sigui un pamflet de autopropaganda.

Jo no utilitzo TMB, bé, de fet tampoc vinc gaire a Barcelona. Si algun dia la veig ja li diré el que.

set sota zero ha dit...

Sr Gené: I el desplegament que fan per la feria de abril?

Anònim ha dit...

Almenys hi havia anuncis de cases de putes ? Amb fotos? I les parades i busos més addients per a arribar-hi

Diarreamental.nireblog.com

Afontcu ha dit...

Collons, i llavors veus els busos i tot el rotllo ple de "pamfletos" d'aquests...no n'he agafat mai (per si les mosques) i ja veig que l'encerto...

19 persones...que em donguin la meitat de la suma de tots els sous que els faré un PUNTMB que el fliparan.

Afontcu ha dit...

ps: tens un "recado" al blog, mirat el Meme musical ;)

Senyor Giménez ha dit...

Per refer-se d'aquest desastre li recomano el diari gratuït Latino. Una joia.