dimecres, 2 de maig del 2007

SEMOS MODERNOS



“Pescaíto frito, fino i Jordi Labanda, aquesta és la Catalunya que a mi m’agrada".

Si existís un catàleg mundial de frases estúpides, aquesta hauria d'ocupar un lloc destacat.

La va dir l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, amb motiu de la presentació de l'edició 2007 de la Feria de Abril de Catalunya, que va començar el passat divendres, de la qual el repel•lent Jordi Labanda ha fet el cartell.

Hi ha una sèrie de gent que ens vol fer creure que la Feria de Abril de Catalunya és el súmmum de la modernitat i el cosmopolitisme. I no, ho sento, però moderna, no. És més, la veritat és que LA FERIA DE ABRIL DE CATALUNYA ÉS UNA HORTERADA MONUMENTAL.

Perquè, a veure, algú qualificaria de moderna i cosmopolita una festa de tietes vestides de pubilla, bebent aromes de Montserrat, menjant calçots i ballant sardanes? No, oi? Tots, jo el primer, estariem d’acord a qualificar-ho de quico, xaró i carrincló.

Valls fashion week

Doncs uns festa de marujes amb un vestit a topos, mamant tio pepe, menjant “frituras” i ballant sevillanes, tampoc.


Uuuiiii, que modeeeeeeeern!!!


PREGUNTA: Pot ser modern un event organitzat per un neandertal com Francisco García Prieto?


Agafeu el paraigües que plou caspa


Hombre, el Paquito! estudió con nosostros en la escuela de Puerto Hurraco. No era muy listo el pobre.


RESPOSTA: NO


.

7 comentaris:

yinyang mason ha dit...

Sabies que Francisco García Prieto té l'exclusiva de la distribució alimentària a la Feria de Abril i d'això en treu un bon partit?

Anònim ha dit...

Cony, per fi algú es queixa d'aquesta merda subvencionada que és la Feria de Abril.

Si aquesta pallassada és moderna, multicultural i cosmopolita, tan com per merèixer ser subvencionada, que em subvencionin a mi la graellada de la mona i els tractors, que són folklore català.

Marc ha dit...

No entrarem en els merders interns de la Feria d'Abril, però recordo l'any que hi vaig posar el peu i gairebé m'hi quedo enganxat de l'oli afriturat que corria pel terra, a banda de les carpes estintolades per quatre pals rovellats i una sèrie de ganàpies xarrupant finos La Guita. Francament, em quedo amb la festa de puntaires i calçots amb tietes apubillades ballant sardanes i bebent aromes de Montserrat. I, sobretot, que es faci al bell mig de Sevilla i el cartell el dibuixi Josmar.

set sota zero ha dit...

El García Prieto té una querella per estafa i injúries admensa a tràmit per jutjat d'instrucció 28 de Barcelona. El tema subvencions és escandalós. Recomano una visita a la web del col·lectiu els altres andalusos, www.altresandalusos.org, que deixen al descobert qui és aquest pàjaru.

mrpage ha dit...

El més bo és que tots els polítics hi van i diuen que els encanta.

Por la cuenta que les trae.

Anònim ha dit...

Permeteu-me una visió discordant:
Per bé que a mi no m'interessa gens, ni tampoc tinc cap ganes d'anar-hi, hi ha molta gent a qui li agrada. Potser cal facilitar que ho facin bé, retirant de circulació el Paco aquest i controlant les coses per tal que siguin legals. De subvencions, res. Una cosa és facilitar una festa i potenciar-la, i una altra és pagar-la.
Per cert, perquè no es potencia igual allò que és de tradició més catalana? Hi ha coses que valen molt més , per exemple les festes de Montblanc, que vàren acabar aquest diumenge !
L'Hereu és un burru, ja se li veu.

David Diarreamental
(potser igual de burru, però no se'm nota a la cara, crec)

Jobove - Reus ha dit...

Hola, em estat al teu blog i el trobem molt interessant, felicitats.

Si tens un moment visita el nostre, el mes irreverent e iconoclasta del món, és troba a Reus (Baix Camp) – Catalunya.

Gràcies per la visita.