dissabte, 28 d’abril del 2007

TROBAREM A FALTAR EL SEU SOMRIURE


Hola, amics!

Ja haureu sentit notícia de la descoberta d’un planeta molt similar a la Terra, fora del sistema solar, que podria contenir aigua líquida i amb una temperatura que oscil•laria entre els 0 i els 40 graus centígrads i que, per tant, tindria les condicions ideals per ser habitable.

Bé, si hem de fer cas dels gurús del verdisme, amb això del canvi climàtic a aquest cony de planeta nostre li queden quatre dies mal comptats, així que no estaria malament que comencéssim a preparar la mudança. La humanitat té una segona oportunitat, amics, no tot està perdut!

Per si no hi fóssim a temps i tot això petés abans no haguéssim completat el trasllat, jo proposaria que uns quants escollits, el bo i millor de cada contrada, anessin tirant cap allà a veure què tal està el piset, per si cal fer-hi reformes. Seria una espècie d’arca de Noè que garantiria la pervivència de la nostra espècie.

El viatge requerirà uns quants preparatius, però podríem començar a pensar les llistes amb els escollits de casa nostra. Cal tenir en compte que el nou planeta es troba a 20,5 anys llum de la Terra, així que, amb tot el dolor dels nostres cors i amb llàgrimes d’agraïment, hauríem d’acomiadar els nostres herois per sempre més. No tornaríem a veure’ls per la televisió, ni a llegir els seus articles, ni a sentir-los cantar. Hauríem d’aprendre a viure sense les seves pel•lícules i els seus dissenys. Una gran pèrdua per als nostres esperits, però tot sacrifici és poc si hem de pensar en el futur de la humanitat.

Snif! Us trobarem taaaaant a faltar!

No hi pensem més. Serà dur, però s’ha de fer. Aquí va la meva proposta:

CATALANS ESCOLLITS PER EMPRENDRE, QUAN ABANS MILLOR, EL VIATJE CAP AL NOU PLANETA SITUAT A 20,5 ANYS LLUM:

- Màrius Carol.
- Jordi Labanda.
- La Lloll.
- Albert Boadella.
- Isabel Coixet.
- Jordi L.P.
- Francesc-Marc Àlvaro.
- J.A. Duran i Lleida.
- Daniel Sirera.
- Anna Maria Moix.
- Asha Miró.
- Javier Nart.
- Jordi Estadella.
- Marina Rossell.
- Els dos d’Estopa.
- Nina.
- Jordi Hereu.
- Raúl Tamudo.


"Veig que seguirem sense poder afirmar que hi ha
vida intel•ligent fora del nostre planeta"


El futur de la raça humana és a les seves mans. Podem estar tranquils.


9 comentaris:

mrpage ha dit...

Hombre amic sotazero! Ja patiem per vosté, tans dies sense escriure...

Bé, doncs totalment d'acord. Algú ha de fer el sacrifici i si és per garantir la evolució doncs és molt encertat enviar lo millor de cada casa. Al transbordador hi queda un lloc per Margarida Minguillón?

Bon post company!

Anònim ha dit...

Un post realment genial, et felicito de cor !!!
T'has superat !!!
Dos suggeriments:
Deixa la Nina aquí a la Terra i envia la Julia Otero o la Gemma Nierga.
Jo també deixaria en Jordi LP aquí i donaria la seva plaça a en Ramon Pellicer, de TV3.

PS : M'ofereixo a presentar el TN nit amb la Raquel Sans.

David Diarreamental

set sota zero ha dit...

No pateixi, amic. El que ha ha passat és que una companya ha marxat i aquestes últimes dues setmanes se m'ha multiplicat la feina al curro. Després d'11 o 12 hores diaries davant l'ordinador sense gairabé parar no tenia esma d'engegar-lo a casa per la nit.

Margarida Minguillón tindria lloc assegurat, ni que fos a la bodega.
Julia Otero i Ramón Pellicer mereixerien ser-hi, ara que, com que són ex-matrimoni igual acaben matant-se.

La Raquel Sans que es quedi!!!

Anònim ha dit...

Al la llista hi afegiria uns quants noms més, entre els quals destaco Isma Prados, Joan Carles I, Ramoncín, Jordi Portabella, Ojos de Brujo i Júlia Otero, entre d'altres...
Marc's brain

yinyang mason ha dit...

Collons setsotazero! Què és això d'incloure Raúl Tamudo a l'expedició. La gent de Santa Coloma no es toca, i més si són davanters de qualitat! Visca Tamudo!

Miquel d'Espés ha dit...

Hehehehe! Bonissim això del viatge!!

De totes formes s'hauria de mirar de que no portessin massa equipatge per a que tinguin el seu raconet en Golum-Piqué, la Feliu, en Fernandez Diaz, la MªPau Janer i el Dr. Corbella, l'ex de l'Espanyol, ara al Depor, Albert Lopo ( o Alberto com diu ell )i un lloc preferencial per a Joaquin Hortal ( l'advocat del video de Tor ) i "por un puñado de dólares" Rubén Castanyer, l'instigador del cas.

Salut i República

Unknown ha dit...

Les T de teatre el torturarien durant el viatge amb un dels seus espectacles.

Anònim ha dit...

En general hi estic d'acord, però Màrius Carol ha fet una cosa bé en aquesta vida: dir "calla nena" a la Beth al públicament al El Club.

Anònim ha dit...

En Tamudo?...Bé,després del golet de l`altre dia imagino que encara més...Culés,que en sou de feixistes..