dimarts, 8 de maig del 2007

DINS LA MENT DEL CRETÍ



L'home sempre ha volgut saber com funciona la ment d'un assassí psicòpata: Què l'impulsa a matar, quins mecanismes psicològics es posen en funcionament quan decideix actuar, quina és la seva visió deformada de la realitat. Actua per instints incontrolables? Calcula fredament les conseqüències del què farà? Obté plaer matant? Té remordiments? Esdevé un monstre perquè ho porta als gens o ho fa condicionat per les seves experiències vitals i pel seu entorn?. És a dir: L'assassí neix o es fa?

Aquestes i moltes altres qüestions al voltant del comportament criminal han estat objecte de múltiples estudis al llarg de la història.

Els motius d'aquesta recerca són diversos. Voler saber els motius de les coses és un tret intrínsec de l'ésser humà, indispensable pel nostre desenvolupament com a espècie. Sempre ens preguntarem d'on venim i a on anem i perquè està tan bona la veïna del quart. Per altra banda, conèixer el motiu d'un fet es imprescindible per intentar prevenir-lo.

És per això que no entenc com és que encara no s'ha fet un estudi seriós sobre certs comportaments humans, que, si bé no són tant nocius, poden arribar a ser altament emprenyadors i perjudicials per al nostre benestar individual i col•lectiu.

En conseqüència, des d'aquest humil blog, reclamo urgentment a les més altes institucions acadèmiques i científiques, un estudi rigorós i exhaustiu del comportament de l'individu cretí.

Com funciona el seu cervell? Té les mateixes dimensions i característiques morfològiques que les d'un individu normal? Dos germans criats en el mateix ambient, anant a la mateixa escola, etc., poden acabar, l'un menjant pastilles a la disco Pont Aeri mentre pensa en el tamany de l'aleró que col•locarà al seu seat león i l'altre anant a veure pel•lícules iranianes en versió original a la filmoteca, només per fer-se l'interessant? Això demostraria que la cretinesa és genètica ?

En fi, un mar insondable de preguntes que necessiten resposta. Com que per algún lloc s'ha de començar, des d'aquí exposo unes quantes conductes que podrien servir de base per iniciar l'estudi. Senyors científics, senyors sociòlegs, mirin-s'ho bé, siusplau. Què els passa pel cap a les següents persones:

  • Els subnormals amb pantalons de chándal i samarreta Rottweillwer de tirants que van amb la moto amb el tub d’escapament trucat amb l’objectiu que ens rebenti l’oïda interna.

"Tu lo flipas"
  • Els paios que passegen els diumenges amb la dona i van amb l’auricular escoltant el carrusel deportivo.
  • Els que van per Barcelona en bicicleta sense tenir-ne ni puta idea.
  • Els que serien capaços de matar per obtenir alguna cosa gratis, especialment si és comestible. Menció especial per als que perden l’oremus quan uns pagesos regalen tomàquets per protestar pel descens de preus de les hortalises.
  • Les iaies que, al metro, quan han de baixar, en comptes de demanar-te que les deixis passar, t’empenyen violentament amb el bolso.
  • Els que deixen el vàter amb merda incrustada i/o el cagarro flotant.
  • Els que es gasten el sou baixant-se politonos i escrivint missatges al xat nocturn del Canal 25.
  • Els fills de puta que van a veure el seu nen jugar un partit de futbol de categoría infantil i es dediquen a insultar a l’àrbitre, als altres jugadors i a l’entrenador del seu equip si decideix substituir el seu “retoño”.
“matalo Jonathan, mátalo”



Investiguin, siusplau. Una solución quiero.



9 comentaris:

Anònim ha dit...

Al punt tercer, afegeixi als que van amb bicicleta sense engrassar i les rodes desinflades. Encara fan més ràbia.

mrpage ha dit...

Jo als pares fills de puta que nomes pensen en el lluiment del seu fill els penjaria dels ous. No tinc fills i no he assistit a gaires espectacles futbolisitics de pares pero són lamentables. Normalment van amb xandall, Seat Cordoba i Mundo Deportivo sota el braç. Patetics.

Un altre especie a estudiar són els que sempre criden. Els mataria. Parla per els teus interlocutors i prou, joder.

Anònim ha dit...

A mi em fan molta ràbia els que van a tota llet amb el seu maleït cotxe, i a sobre, es pensen que és un plaer.

Diarreamental

yinyang mason ha dit...

Acabes de retratar el bo i millor de la fauna urbana. Ets la meva referència, Dani!

set sota zero ha dit...

Els que criden són odiosos i encara més els que criden parlant pel mòbil a l'autobús, metro o qualsevol altre lloc tancat.

Questionaire ha dit...

Veritats com a punys del Mazinger Z, apreciat Set sota zero... Afegeixi també els avis que travessen el carrer passasnt per darrere del teu cotxe... QUAN ESTÀS MANIOBRANT MARXA ENRERE PER APARCAR!!!

Pansete ha dit...

A Endogàmia Virtual, que ens interessa el tema, tenim com a llibre de capçalera "Elogio del imbécil" de Pino Aprile.

Anònim ha dit...

molt bona questionaire, la gent que passa darrera els cotxse...
Diarreamental

Anònim ha dit...

Aquest article és digne de marcar en la meva opinió. Val la pena estalviar per a futures referències. És una lectura fascinant, amb molts punts vàlids per a la contemplació. He de coincidir en gairebé tots els punts fets en aquest article.