divendres, 8 de juny del 2007

HÒSTIES CONSAGRADES



Després d'observar aquestes imatges voldria fer algunes consideracions:

El papa està sord com una campana. Es forma una tangana de collons darrera seu i el tio ni s'immuta, segueix saludant com si res mentre estomaquen a l'infeliç del saltimbanqui.

La Guàrdia Suïssa pot ser acusada de brutalitat policial? Faran una manifestació per la plaça de Sant Pere?

No recollir un autoestopista necessitat de transport diu molt poc en favor de la la caritat cristiana del papa.

Què aplaudeix la gent? Al papa o com li castiguen el fetge al desgraciat de la gorra?

El papamòbil descapotable és una espècie de land rover de segona mà pintat de blanc amb pintura acrílica titanlux. Crisi econòmica al Vaticà?

Donaria més color a la rua papal que a la part del darrera del papamòbil hi anés el Joan clos vestit de groc ballant al ritme de Carlinhos Brown.

"Portati bene con il papa o ti rompo la pinyata"


12 comentaris:

Marc ha dit...

Diuen que el jimmy jump aficionat que va voler saltar sobre del Papa ha estat traslladat a un confessionari per ser interrogat. Hi hauran posat càmeres ocultes a l'estil mossos?

mrpage ha dit...

Si observeu amb atenció veureu que el papa porta un kubotan a la mà. Fa veure que no se n'adona pero segur que si la situació es complica ell actua.

Anònim ha dit...

El Papa no va actuar , senzillament perquè l'espontani no era un relativista moral. Si no, l'hagués tractat com feia en Torkemada.
Diarreamental

Accídia ha dit...

Papa = Idol
Idolatria = Pecat Capital

Ergo la església catòlica anirà a l'infern....

De fet n'hi ha molts per aquí on sóc...

XV ha dit...

Oh!! acabo de descobrir aquest blog i m'agrada, jaja les situacions són gracioses i realment sorprenents.

Aniré passant ;)

Eva ha dit...

jo crec que el tio si se'n va adonar de fet 'estic segura pe`ro vaja si no va fer res suposo que és per qüestions de protocol

Unknown ha dit...

És evident que és Ratzinger el qui salta.

I el qui va de blanc és Billy Idol, que va segrestar i suplantar el Sant Pare després de Setmana Santa, i ningú no se n'ha adonat. El va intentar recloure a la Bastilla, però ara hi ha un Virgin Megastore i en Ratzinger es va deslligar ben ràpid del cable dels cascos, per anar a assaltar el Sant Punkarra.

yinyang mason ha dit...

El Ratzinger que surt a les imatges és un robot ideat pels japonesos i fabricat per xinesos (que surten més econòmics). El papa de veritat estava al bar 'Fantasia' de Jaén fent els que feia el seu jefe amb les dones descarriades... confessar-les i donant-les esperances.

set sota zero ha dit...

Es parla també de la possibilitat que l'assaltant sigui Joan Pau II, que no està mort (l'han vist amb Elvis Presley i Adolf Hitler, que tampoc són morts, passejant per Cadaqués). Ara s'arrepenteix de l'acord al qual va arribar amb en Ratzinger per substituir-lo i vol recuperar el poder.

Anònim ha dit...

Gran la eficàcia de la Guàrdia Suïssa, ni els mossos tu.

Ratzinger és un crack. Usa mocassins Geox, porta gorritos fashion i és un dels teòlegs més brillants del segle XX (independentment de les creences de cadascú). Jo crec que sí se'n dona compte, però no vol ferir la sensibilitat dels suïssos, que sense ells no hi hauria la Nestlé.

Afontcu ha dit...

Estic d'acord amb la Eva, crec que el tio no podia girar-se i dir Fili de puuuuta! més que res perquè quedava lleig...
Sabeu si el tio el volia pegar o volia, com intenten tots aquests que s'autoanomenen fidels, tocar-lo?


Molt bon blog! aniré passant ;)

jair d ha dit...

KENT BROCKMAN: (...) en definitiva, reconocerán al Falso Papa por sus zapatillas deportivas y por sus descomunales mentiras.