dimecres, 1 d’agost del 2007

AQUAGYM


Els detractors del fútbol sempre intenten denigrar-lo definint-lo com: "vint-i-dos tios en calçotets corrent darrera d'una pilota".

Aquesta tarda he contemplat l'espectacle de quinze iaies en banyador fotent saltirons dins d'una piscina agafades a un tub de goma-espuma.

Aquagym: L'esport més idiota que s'hagi inventat.

12 comentaris:

Unknown ha dit...

Vaig estar a punt d'escriure un post sobre això, perquè a la piscina on vaig no hi ha diferència de velocitats entre carrils, així que tots estan ocupats per ancians surant a la deriva (ells en diuen natació, jo en dic plancton gran).

Déu beneeixi el Soylent Green.

yinyang mason ha dit...

Com us passeu!!! Que són els vostres avis. Què fotreu vosaltres quan tingueu 60 anys? Jugar a la petanca?

Anònim ha dit...

tens raó, i el més bonic cardar.
Diarreamental torna !!!!

Unknown ha dit...

No, jo em venjaré de totes aquestes situacions dramàtiques repetint els seus comportaments d'ancià decrepit en una piscina perquè les noves generacions conservin l'esperit emprenyat.

I em pixaré a l'aigua,com fan ells, que es pensen que no es nota.

Afontcu ha dit...

Òstia tiu, ja reia quan he llegit el post, i només em faltaven els comentaris del Moriarty...quin fart de riure xDD

Realment veure iaies que se'ls mouen totes les carns mentre "neden" és una visió...que no recomano.

Marc ha dit...

És ridícul però necessari en molts casos. No vull posar-me transcendental, però és millor que hi hagi iaies fent aquagym que tenir-les aparcades en un geriàtric o inflades a píndoles que paga la Seguretat Social; són teràpies bones i que molta gent necessita per dur una vida més activa i per socialitzar-se amb d'altres persones, encara que l'activitat esportiva sigui nul·la o que ocupin carrils de piscina dels bona nedadors (per cert que si jo anés a la piscina a "nedar", us asseguro que l'espectacle no seria l'aquagym).

mrpage ha dit...

Jo un dia i per casualitat, vaig practicar Aquagym en un hotel. La veritat és que no em va desagradar i que vaig acabar força fet caldo.

Bé, no conec el cas de la tercera edat a la piscina, tot s'ha de dir.

sombretti ha dit...

eeeei mestre!!! com diria l'Albert Pla, el món és un panyuelu que no es renta amb detergent... S'hu ha dit el seu germà, que vostè i jo ja ens coneixem?

Vier ha dit...

Doncs jo crec que l'esport més idiota és el curling, millor anomenat gel-escombra.

set sota zero ha dit...

Sí sinyó Sombretti, mon germà m'ho va dir. Realment el món és un panyuelu. M'alegra saber que el meu germà es fa amb gent de bé.

Itf ha dit...

Jajaja! Un dia vaig estar a punt de fer una classe amb els amics per riure una estona. Però ens va fer massa vergonya...

Anònim ha dit...

Penso q sou uns ignorants i una mica intolerants. Tan de bo tots arribeu a l´edat que us penjin les carns peró amb ganes encara d´anar a la piscina. Q nomes poden anar-hi els que fan goig de veura. Jo tinc 50 anys, em comença a penjar una mica "alguna cosa" i faig Aquagim, entre altres esports. Les piscines son per tothom. Amb respecte, es clar.