dimecres, 14 de novembre del 2007

CRUYFF: GALLINA CAGADA.


Després de la derrota del Barça a Getafe s'han començat a sentir veus reclamant un canvi d'entrenador i han sortit noms com Mourinho, Valverde o Van Basten.

Quina merda de solucions són aquestes? Mourinho és un bon entrenador, d'acord, però, ¿no haviem quedat que era un “puto traductor que odia el Barça i que nosaltres l'odiem a ell vete al teatro prepotent filldeputa”? I fitxar l'entrenador de l'Espanyol?, que no tenim honor? som nosaltres els que venem a l'Espanyol els que fracassen al Barça, de tota la vida. Van Basten no ha fet una merda com entrenador, què cony pinta aquest tio en la travessa de possibles substituts?

La resposta a l'ultima pregunta és: Johan Cruyff. “Van Basten, el favorito de Cruyff”, diu la remor de la premsa esportiva.

Ja n'estic fins els collons d'aquest tio i de la colla de mamons que el tenen per l'oracle del Barça. Com pot ser que un paio que porta deu anys retirat segueixi tenint tanta influència?

No volem una iaia criticaire. No volem un entrenador a l'ombra. Volem un entrenador.

"Los centrales, diez metros adelante; las líneas, más juntas, velocidad del balón y juego de posición", "Cuando el equipo tenía la pelota no encontraba a nadie desmarcado. Todos quietos. Ni un movimiento de ruptura", "No ha mejorado nada, pero esto no es lo peor. El equipo ha dado un paso atrás (...). Ahora es el momento de dar un golpe de timón", diu en el seu últim article a El Periódico.

No en saps tant tio? No ho veus tot tan clar? No tens el títol d'entrenador? Doncs tingues els sants collons de fotre't el chándal d'una puta vegada i baixar al camp a jugar-te-la. Ah, que si te la jugues potser perds?, és clar.

“El millor entrenador de la història del Barça”. “El creador del Dream Team”. “El guanyador de quatre lligues consecutives i de la primera copa d'Europa”. Vols ser recordat així. Et cagues a les calces de pensar que pots perdre aquesta fama. T'horroritza ser tu el criticat i no l'eminència futbolística que es dedica a pontificar.

Dedicar-se a jugar al golf i a escriure dos articles per setmana fotent maranya és molt còmode, però és de covards. Ara ja no tens excusa, el Núñez ja no hi és. Prou de moure els fils a la reraguarda. Dóna la cara o que et donin pel cul.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Bravo.

Itf ha dit...

D'acord 100% amb el post però amb una diferència: que mai sigui entrenador del Barça si us plau!! Que calli, que marxi, que deixi de tocar els collons d'una vegada! Però que mai se li acudeixi tornar perquè no el puc soportar!

Anònim ha dit...

Sí senyor.

mrpage ha dit...

Jo opto per la segona opció, que el donin pel cul.

Roi ha dit...

Molt bon post! canya al puto Cruyff!

Ben fort!
PUTO CABRON!!!!!!!!!!!!!!

Racing Santander 5
Barça 0
Ningú se'n recorda?

Milan 4
Barça 0
Quina vergonya! per no preparar el partit!!!

cargol ha dit...

La mascota de Chupa Chups no es mereix res més que la ignorància, ja va tenir la seva oportunitat i ara, a la tomba.

PD: mal que ens pesi, el Barça també va comprar grans figures de l'Espanyol com Escaich o Korneiev.

Afontcu ha dit...

100% d'acord amb el que dius. Collons de Cruiff, sembla que hagi jugat amb el Madrid, perquè només fa que donar per cul al Barça...

Això sí, independentment de qui hagi de venir, jo voto per fer fora al Rijkaard...mai ha sigut entrenador, només ha sigut un tio que ha sabut controlar els cracks mentre guanyaven, i ara ja no guanyen. Fora.

Vier ha dit...

Sí, que li donin molt pel puto cul.

Anònim ha dit...

trencaré una llança a favor de Cruiff, tothom us l'esteu carregant a base de bé. Quedi clar des del principi que jo de futbol no en sé gaire. Però no el podeu insultar d'aquesta manera quan ha fet tant per al Barça, tant com a jugador com a entrenador (és una realitat, sí senyor, mal que us dolgui). I que dóni la seva opinió sobre qualsevol cosa relacionada amb el club tampoc no em sembla malament, ell n'és soci. I cada soci pot opinar. Si se li dóna més ressò o menys, això depen de la premsa, que aquests sí que fan molta pena.
Finalment, si Johan decideix no tornar a ser entrenador, tampoc ho veig malament, perquè imagineu-vos si ho fos i fos un autèntic desastre. Seria un final de carrera al Barça molt dolent. I cal saber retirar-se a temps, com ell va fer fa ja molts anys. Sé que no compartiu la meva opinió, però és aquesta. Salut i continua amb la bona feina, setsotazero, que puc no estar d'acord amb un post com aquest però em segueix agradant moltíssim la teva web, ja ho saps ;-) I perdona per haver-me allargat tant...

yinyang mason ha dit...

Genial, sublim, encertat, excel·lent, clarivident...