dimecres, 28 de març del 2007

AMB EL CAGALLÓ AL CUL


Diuen que els diners mouen el món. Potser sí. Però després de llargues reflexions en la postura del lotus mentre mirava el telenotícies, he arribat a la conclusió, abans de dislocar-me la cadera, que hi ha una altra cosa que fa moure el món: La por.

No hi ha res que motivi més algú a fer (o deixar de fer) alguna cosa, que fotre-li la por al cos.

Constantment sentim notícies que tenen per objectiu que ens caguem a les calces. Mil perills assetgen la humanitat en general i la nostra trista existència en particular: El canvi climàtic portarà la fi del món. La grip aviària provocarà una pandèmia de conseqüències incalculables. Qualsevol nit d’aquestes una banda d’albano-kosovars entrarà a casa teva i quan et despertis pel matí no hi quedaran ni els imants de la nevera (això si no decideixen fer un segrest-exprés). Demà mateix un grup de màrtirs d’Al Agsa et fotrà una bomba sota el cul. Si fumes, beus o fiques la cigala on no toca, la palmaràs aviat. Un esteroide dels collons s’acosta a tota hòstia cap a la terra i no se salvarà ni l’apuntador, etc, etc, etc.

"calla ja, tio, m'estic acollonint"

Per això avui vull destacar una notícia d’aquelles que fan reflexionar. Que ens mostren que encara hi ha gent capaç de viure sense por, lliure, aliena al desànim, ignorant els perills que ens envolten, ànimes pures i sense cadenes. Aquesta és LA NOTICIA.











Vecinos de San Rafael: Sense por a la Salmonelosi, sense por a que un escorpí els surti de sota una pedra, sense por a que un incendi forestal els socarrimi, sense por al ridícul. Feliços amb una bossa de patates i mitja dotzena d’ous.


Vecinos de San Rafael: Petits herois quotidians



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ben fet, els de San Rafael.
A mi també m'agraden les tortilleres, si estan bones !!! Sobretot la patata ; els ous, gens ni mica.

mrpage ha dit...

Gran concurs! Diria que La Sexta el va retransmetre en directe.

2 x 2 = 4 ha dit...

És ben cert que la por mobilitza a la gent. Si algú ho dubta, que analitzi l'estratègia del PP en els darrers anys: estan intentant ficar la por al cos dels seus simpatitzants per assegurar-se els vots l'any que ve.

yinyang mason ha dit...

La por és l'arrel de la religió... i la religió és el fenòmen que més ha mobilitzat més masses de gent en tota la història de la humanitat.